(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Chili fazole s vepřovým masem
Potřebné ingredience
vepřová kýta nebo jiné vepř. maso (může být i hovězí, je to také vynikající), pikantní klobása - nejlépe papriková (ne typu čabajka), hl. mouka, sl. paprika, sůl, plechovka bílých fazolí v chilli omáčce
Postup přípravy
1) maso nakrájíme na nudličky, osolíme, posypeme sl. paprikou a poprášíme hl. moukou tak, aby kousky masa byly krásně obalené (já nasypu mouku na maso a promíchám)
2) na pánvičce rozehřejem trochu oleje, dak dáme maso a orestujeme do zlatova, pak přiléváme vodu a dusíme do měkka
3) pak přidáme nějakou pikantní klobásu nakrájenou na kolečka
4) jakmile je maso měkké, přidáme plechovku fazolí i s chili omáčkou a prohřejeme
5) a podáváme - vhodná příloha je pečivo, bramb. placky, topinky nebo opečené brambory
6) DOBROUC CHUŤ ..... :-)
2) na pánvičce rozehřejem trochu oleje, dak dáme maso a orestujeme do zlatova, pak přiléváme vodu a dusíme do měkka
3) pak přidáme nějakou pikantní klobásu nakrájenou na kolečka
4) jakmile je maso měkké, přidáme plechovku fazolí i s chili omáčkou a prohřejeme
5) a podáváme - vhodná příloha je pečivo, bramb. placky, topinky nebo opečené brambory
6) DOBROUC CHUŤ ..... :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé